FeelzToys - Twisty Ben Wa ballen met Afstandsbediening

Voor 23:30 besteld, vrijdag in huis.

De Twisty Love Balls van Feelztoys geven je een 'verdraaid' fijn gevoel van binnen! De ben wa ballen zijn speels en opwindend doordat ze bewegen en draaien. Hierdoor geven de ballen fijne sensaties. De fluisterstille motor in combinatie met de waterdichtheid, zorgt ervoor dat je ze overal kan gebruiken, zelfs in het openbaar.

De Twisty Ben Wa ballen zijn te gebruiken met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kun je de 7 vibratiepatronen eenvoudig bedienen. De afstandsbediening zorgt ook voor uitgebreide mogelijkheden door de werking tot 15 meter. Je kunt dus ook met je partner de verleiding en spanning opzoeken in de buitenlucht. Uiteraard kun je ben wa ballen ook in je eentje gebruiken gebruiken.

Met de 7 vibratiepatronen gebruikstijd van 1,5 uur kun je letterlijk alle kanten op! Omdat de Twisty ben wa ballen oplaadbaar zijn met behulp van een USB oplader hoef je nooit lang te wachten tot je weer kunt beginnen. Naast stimulatie kan je de twisty ben wa ballen ook gebruiken voor het versterken van je bekkenbodemspieren.


BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurPaars / Wit
MateriaalSiliconen
Lengte8,3 cm
Diameter3,2 cm
Gewicht44 gram
WaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
52,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.