Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe.

Les secrets du Kamasutra

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.
De heetste sexfilm op DVD voor vrouwen.

Japanse sferen en opzwepende muziek en sensuele beelden nemen je mee. Een porna topper.

In de sexfilmworkshop voor vrouwen werd deze film uitgekozen als een absolute topper. 100 vrouwen hebben op 5 verschillende films gestemd, en "Les secrets du kamasutra"was veruit favoriet.

Zoveel vrouwen, zoveel verschillende zinnen-prikkelende beelden. Anders dan de titel doet vermoeden opent de film in Japanse stijl. Een aanlokkelijke dame nodigt je uit. In de eerste scène bereid ze een Japanse theeceremonie voor en na enige tijd komt het bezoek binnen. Pas na een lange aanloop blijkt de dame stoute dromen te hebben. Terwijl ze haar diensten aanbied aan haar bezoeker, droomt ze regelmatig weg. En in deze droomscènes zien we dat ze graag het voortouw neemt en de voorkeur heeft voor het wat ruigere werk. Dit is de toonzetting van deze film. De scènes in het hier en nu van een theeceremonie die toch aardig uit de hand loopt afgewisseld met twee typen droombeelden.

In een zo’n droombeeld zijn man en vrouw redelijk gelijkwaardig en spelen een aantrekkelijk seksspel. In het andere droombeeld, dat in zwart/wit is uitgevoerd is zij dominant. Ze heeft haar partner in de touwen geslagen en ze geeft hem de gelegenheid haar uitbundig te verwennen.

De film is compleet zonder gesproken tekst. Doormiddel van de beelden en de muziek kun je je eigen verhaal bedenken. De beelden zijn zeer prettig om naar te kijken, mooi gefilmd, met af en toe sfeervolle belichting, zoals een rood zwaailicht, dat extra ritme geeft en een gloedvolle belichting. De film heeft een trage start, maar als er eenmaal gevreeën wordt geeft het een opwindend beeld, dat zeer geschikt is als ondersteuning of als voorafje voor een hete avond. Katsumi is een mooie meid met prettige kleine borstjes en Ramon kan ook gerust een lekker ding genoemd worden. In de sessie op Women Inc, waar we vijf fragmenten hebben laten zien, werd deze film door de aanwezige 100 vrouwen aangewezen als de beste.

DVD normale prijs € 19,95, maar nergens meer te koop.
Alleen bij Femlitero slechts : € 9,95
Lees Meer
Niet voorradig

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.