Lelo Sona Cruise

Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis!

De Lelo Sona Cruise is de nieuwste sextoy van Lelo, die de clitoris stimuleert aan de hand van luchtdruk stimulatie. Deze clitoris vibrator stimuleert de gehele clitoris, dus niet alleen het gedeelte wat je kan zien. Met de Sona Cruise zal je tot diep van binnen genot voelen.

Cruise Control

Speciaal door Lelo ontworpen en exclusief in gebruik de bij de Lelo Sona is de Cruise Control functie. Dit houdt in dat wanneer je de Sona Cruise harder tegen de huid aan duwt, de kracht niet verminderd. Zo zal je een perfecte constante stimulatie voelen, die je tot ongekende hoogtes brengt. Cruise Control is niet een vibratiestand, maar gebeurt volledig automatisch.

Kenmerken

Dankzij het waterdichte siliconen design van de Lelo Sona Cruise kan je deze ook gebruiken in bad of onder de douche. Het zuigmondje van de Sona Cruise voelt fijn aan op de huid. In totaal kan je kiezen tussen 8 verschillende vibratiestanden, die te bedienen zijn aan de hand van de drukknoppen. Met de meegeleverde USB-kabel kan je de Sona Cruise opladen.

Wij adviseren de Lelo Sona Cruise met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

 


BatterijenUSB oplader meegeleverd
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte10 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Niet voorradig

Anderen bekeken ook:


Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.