Reacties van lezeressen...

Lezers en lezeressen over de boekjes van Femlitero


Haar zin is naar mijn zin! Met spanning heb ik uitgekeken naar dit tweede deel vol met verhalen van vrouwen voor vrouwen, uitgegeven door de redactie van Shespot.
LadyM.


Thuis gekomen van de winkel gistermiddag heb ik de eerste verhalen van Haar zin (leuke titel overigens) gelezen en gisteravond en vanochtend de rest. Wat valt me op? Er is een enorm verschil in kwaliteit en inhoud, opbouw, het Ene verhaal is vrij direct en het andere heel dromerig. Ik denk dat er voor iedere vrouw (en man?) wel een verhaal bij zit waarbij zij (hij) kan wegdromen.
Absolute uitschieter is Dans der Lusten van ene M.A. waar volgens mij wel een gevestigd schrijfster achter moet schuilen. Waren ze allemaal maar zo meeslepend en opwindend deze verhalen. Kortom een aanrader!
Anne


De boekjes Zinnenprikkelend, Haar zin en Zindering vind ik prettig om te lezen en ik vind de verhalen opwindend. Voor mij de beste erotische verhalenboekjes die ik in bezit heb …
Carina


We hebben er beiden zin in, mijn vriendin en ik. Het lijkt me voor haar (en tevens voor mij ) een leuk Sinterklaascadeau.
Liefs, HarrieBij het lezen van deze zinnenprikkelende boekjes gaat er een zindering door Het lichaam van elke vrouw, waardoor ze het helemaal naar haar zin krijgt ...
Saar


Hoewel ik niet het laatste deeltje gelezen heb (alleen Zinnenprikkelend en Haar zin) zou ik ze graag omschrijven als "Uit het leven gegrepen".
De fantasieën van vrouwen, waarvan de fantasieën soms door daden veranderd zijn in werkelijkheid...
Bijna iedere vrouw droomt, fantaseert, waar niets mis mee is… en het resulteert in ‘Zinnenprikkelend’ en ‘Haar Zin’.”
Empeejetje


Ik gaf m’n vriendin zo’n boekje cadeau, ze gaat altijd wat eerder naar bed om te lezen. Enfin, snel nog een boekje gekocht, want tegen de tijd dat ik ook in bed kruip zit de stemming er al flink in. Dus mannen: kopen die handel!
Casanova2


Voor m'n allerliefste man, om voor te lezen ...
Dorien


"Zinnenprikkelend" heb ik gelezen en ligt op mijn nachtkastje. Leuke erotische, spanning opgebouwende verhaaltjes, geschreven door "echte" vrouwen. In mijn relatie heb ik "Zinnenprikkelend" regelmatig als leidraad gebruikt . "Haar  Zin" en "Zindering" heb ik ook besteld.  Als de laatste twee net zo goed zijn als het eerste deel dan geef ik deze ook een dikke 10. Ik zal er zeker "gebruik" van maken
Dragonlady

Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.