Fun vibrators

16 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1

Ben je op zoek naar een beetje fun? Willie.nl heeft ook producten met een knipoog. Want soms hoeft het allemaal niet zo serieus toch? Willie.nl heeft vibrators in de vorm van lipstick, cupcakes en wat dacht je van een schattige panda? Deze vibrators met een niet alledaags uiterlijk zien er misschien grappig uit maar de werking doet niet onder voor die van de andere vibrators in ons assortiment. Op zoek naar een grappige vibrator voor in de slaapkamer? Zoek er één die bij jou past op Willie.nl. Heb je moeite met het maken van een keuze? Onze klantenservice helpt je graag verder!

Discrete vibrator

De bekendste Fun vibrator is natuurlijk de lipstick vibrator. De vibrator past in ieder handtasje en valt niet op tussen de andere spulletjes in je handtasje. Het grote voordeel van een lipstick vibrator is, dat je overal waar je bent even met jezelf kunt spelen. Even je lippen stiften is voor jou dan een stuk spannender dan iemand ooit kan denken.

 

Vibrator maken

Een exacte kopie van je eigen penis of de penis van je vriend in de vorm van een vibrator. Deze wens kan je nu heel eenvoudig in vervulling laten gaan. Met de Clone a Willy vibrator heb je binnen 24 uur jouw ideale vibrator gemaakt. Het doe het zelf pakket is eenvoudig te gebruiken en zorgt gegarandeerd voor hilarische taferelen. Het maken van de vibrator is dan ook bijna net zo leuk als het gebruiken ervan.

 

Vibrator tegen hysterie

Je hebt een verjaardag, maar wat moet je nou weer kopen voor die gezellige vriend of vriendin? Wij hebben de oplossing! Kan die vriend of vriendin wel tegen een geintje en denk je dat hij of zij stiekem wel in is voor spannende dingen, dan zijn de fun vibrators altijd leuke cadeaus. In eerste instantie zal er veel gelachen worden maar later zal je horen dat dit grappige cadeautje eigenlijk ook voor heerlijke stimulatie heeft gezorgd.

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.