Willie Toys Premium - Luchtdrukvibrator

Voor 23:30 besteld, zaterdag in huis.

Met de Willie Toys Premium luchtdruk vibrator wordt de clitoris gestimuleerd. De vibrator heeft 9 verschillende stimulatiestanden en -patronen. Ook is hij waterdicht en hierdoor makkelijk om te genieten onder de douche of in bad.

  • Heerlijke clitorisstimulatie door de fijne luchtdrukstimulatie
  • 9 stimulatiestanden en -patronen, waardoor er van verschillende zuigfuncties genoten kan worden
  • Door de grotere kop makkelijk te plaatsen op de clitoris voor een fijne climax
  • Waterdicht, hierdoor zowel geschikt voor onder de douche als in bad
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid


Hoe gebruik ik de Willie Toys Premium luchtdruk vibrator?

De Willie Toys Premium luchtdruk vibrator heeft 9 verschillende stimulatiestanden en -patronen. Deze zijn eenvoudig te bedienen met behulp van een aparte drukknop boven op de luchtdruk vibrator. Door de aan/uit knop 2 seconden in te drukken, zal de Willie Toys Premium Luchtdruk vibrator starten op de laagste stimulatiestand. Zet het uiteinde op de clitoris en geniet van de heerlijke stimulatie. De Premium luchtdruk vibrator heeft een waterdicht design, waardoor er ook onder de douche en in bad van genoten kan worden.
 

Hoe laad ik de Willie Toys Premium luchtdruk vibrator op?

Als de luchtdruk vibrator leeg is, kan je deze opladen met behulp van een USB-oplader. Deze oplader wordt bijgeleverd, dus geen zorgen. Het duurt ongeveer 100 minuten, totdat de Willie Toys Premium Luchtdruk vibrator volledig is opgeladen.
 

Hoe houd ik de Willie Toys Premium luchtdruk vibrator schoon?

Vanwege de spatwaterdichtheid is de Willie Toys Premium luchtdruk vibrator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Willie Toys Premium luchtdruk vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij de Willie Toys Premium luchtdruk vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!
 


BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurDiverse
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte10 cm
Diameter5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Lees Meer
(40)
99,- 59,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.