Anaaltoys

361 artikelen

pagina 1 / 7
(313)
24,99
Donderdag in huis
-34%
(292)
34,95 22,95
Donderdag in huis
(222)
23,91
Donderdag in huis
(51)
18,-
Donderdag in huis
-17%
(1)
41,99 34,99
Donderdag in huis
(189)
14,95
Donderdag in huis
-7%
(74)
16,- 14,95
Donderdag in huis
(6)
38,99
Donderdag in huis
-11%
(5)
19,- 16,99
Donderdag in huis
(270)
16,45
Donderdag in huis
pagina 1 / 7

Anaal onderzoek

Even een paar geinige fun-facts uit een groot Amerikaans seksonderzoek: In 1992 verklaarde 16% van de vrouwen tussen 18 en 24 jaar ooit anale seks geprobeerd te hebben. En dan nu, in 2018, heeft opeens 20% van 18-19 jaar het geprobeerd. En in de categorie 20 tot 24... even wachten... VEERTIG PROCENT!

We overdrijven niet als we dat een anale-seks-explosie noemen.

Misschien denk je nu: ja boeien, die vrouwen hebben dat één keertje geprobeerd. Nou, mooi niet dus. Toen er even werd doorgevraagd, dus voorbij de 'heb je ooit...'-vraag, dan blijken ook hier de anale percentages de pan uit te rijzen.

In 1992 verklaarde 10% van de vrouwelijke twintigers en dertigers in het afgelopen jaar anale seks te hebben gehad. Vandaag de dag is dat meer dan 20%, een verdubbeling dus, en uit die groep blijkt één op de drie het de afgelopen maand nog te hebben gedaan. En 4% tijdens de laatste keer dat ze seks hadden.

Dat vinden wij verrassend veel - zeker als je bedenkt dat er bij het onderzoek waarschijnlijk nogal wat sociaal wenselijke antwoorden gegeven werden ('Anale seks? Ik?? Hoe kóm je erbij?')

Anale Seks vs. Orale Seks

Een veelgehoorde reactie op die cijfers: ja, dat komt omdat al die mannen de hele tijd porno zitten te kijken. En dan willen ze alles wat ze in die films zien ook thuis proberen.

Nou... Dan is er nog een ánder statistiekje, aangaande de vrouwelijke orgasmes. Komt ie: onder vrouwen die vaginale seks hadden (de meest recente keer dat ze het deden) bereikte 65% een hoogtepunt. Orale seks: 81%. Daar kunnen we inkomen. Maar nu komt het. Anale seks: 94%! Anaal wint het van oraal! Sensationeel.

Kan niet, hoor ik iedereen roepen. Nou, wel dus. De cijfers liegen niet.

Anaal Orgasme? Hoe dan?

Onze verklaring; na bestudering van de cijfers blijkt dat van de anaal seksende vrouwen slechts 6% alléén anale seks had. 86% had óók vaginale seks. 72% had ook orale seks (en dan dus de vrouwen aan de 'receiving end' zoals dat in het Engels mooi wordt uitgedrukt). En bij 31% werd er wederzijds gemasturbeerd, dames en heren. Hoe meer verschillende seksuele handelingen, hoe hoger het percentage vrouwelijke orgasmes. Dus die andere seksuele handelingen zorgden waarschijnlijk voor de orgasmes, de anale seks was gewoon onderdeel van het totaalpakket.

Blijft nog een vraagje over: wanneer anaal onderdeel is van het totaalpakket steeg het percentage orgasmes tot 94%. Je zou zeggen: toch ergens goed voor, die anale seks. Maar haha! Dat is weliswaar oorzaak en gevolg, maar dan andersom: Die orgasmes waren niet het resultaat van anale seks - de anale seks was het resultaat van al die orgasmes! Vrouwen waren na één of meerdere orgasmes eerder geneigd om, als kers op de taart, ook anaal te doen.

Anale seks wijst er dus op dat vrouwen seksueel bevredigd worden. Een mooie uitkomst van dit onderzoek. Proost! Of zoals de Engelsen zeggen: Bottoms up!

Anale Speeltjes

Mocht je nou enorm geil geworden zijn van al die percentages, dan kan je uiteraard zeer voordelig je anaal toys bestellen bij Willie.nl. Anaalkralen, anale douches, anaal plugs & anaalvibrators: we hebben het allemaal, van topmerken zoals Dream Toys, Seven Creations & Pipedream Products. Want, anale seks hoeft natuurlijk niet persé te gebeuren met penetratie. Het opbouwen en gewend raken met anale speeltjes is voor iedereen aan te raden.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.