Pocket pussy

42 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1

De Pocket Pussy

Het ideale seks speeltje voor de man is een masturbator, en dan met name de pocket pussy. Dit speeltje is er eentje welke je gebruikt om je masturbatie zo realistisch mogelijk te maken doormiddel van het speeltje te penetreren. Hoewel de masturbator vaak een torso is, is de pocketpussy een kunstvagina met slechts de maat van een grote zaklamp. De sleeve is voorzien van een speciale structuur met ribbels en knobbels, en de ingang heeft de vorm van de vagina, kont of mond voor de meest realistische ervaring. Het bekendste merk welke de pocket pussy produceert is fleshlight. Dus ben jij opzoek bent naar een speeltje om je masturbatie naar een nieuwe hoogte te brengen? Koop dan geheel anoniem een Pocket Pussy bij Willie.nl.

Pocket Pussy met handig formaat

Een kleine masturbator word ook wel pocket pussy genoemd. Deze is overal mee naartoe te nemen door zijn kleine handzame formaat, en het betreft in feite dan ook een sextoy die gemakkelijk mee op reis kan worden genomen. Dit soort kunst vagina is kleiner dan de echte masturbator, maar doet qua stimulatiekenmerken zeker niet onder voor de grotere versie. De pocketpussy is hetzelfde gevormd, voelt hetzelfde aan en heeft hetzelfde stimulerende effect. De Pocket Pussy heeft veelal geen omhulsel in tegenstelling tot de Fleshlight welke lijkt op een zaklamp. Daardoor is de fleshlight ook een wat meer discrete sextoy waarvan je als je de dop erop doet, niemand het vermoeden zal hebben wat er zich daarbinnen afspeelt.

Pocket Pussy modellen

Wil je een pocket pussy kopen? Doordat de naam van de masturbator “Pocket Pussy” is zal je al gauw denken dat deze sextoy enkel beschikbaar is in de vorm van de vagina. Echter dat is niet zo, de Pocketpussy is er inmiddels ook in de vorm van de mond, anus en er is zelfs verkrijgbaar als vibrerende masturbator. De mond masturbator heeft veelal volle lippen en vaak zelfs een tong welke de penis zal masseren en stimuleren tijdens de masturbatie. De anaal masturbator verschilt van de vaginale Pocket Pussy doordat deze een kleinere opening heeft. Dit betekent dat deze strakker om de penis zal zitten. Ook is er de Pocket pussy verkrijgbaar met meerdere penetratie mogelijkheden. Deze masturbator is onderandere te vinden onder de naam Reis Grijper deze kan een combinatie leveren tussen orale, anale of vaginale stimulatie. Met de vibrerende Pocket Pussy kan je zelf bepalen of je het fijn vindt om de vibraties te voelen tijdens het masturberen. Sommige modellen zijn hierbij voorzien van een uitneembare mini vibrator.

Goedkope Pocket Pussy kopen

De Pocket Pussy is beschikbaar in vele verschillende prijsklassen variërend van een dure kunst vagina tot aan een goedkope kunst vagina. Voor de eerste ervaring met de Pocketpussy wil je natuurlijk niet te veel betalen, en kijken of het goed bij je past. Daarom hebben wij de willie masturbator ontwikkeld welke realistisch gevormd is en zachtjes aan voelt. Verder is de binnenkant van deze sextoy voorzien van nopjes die de penis extra zullen prikkelen. De willie masturbator kenmerkt zich door een ideale en optimale masturbator ervaring mee te maken, zonder dat er te diep in de buidel zal moeten worden getast om een Pocket Pussy te kopen.

Meer Seks Speeltjes voor Mannen

Een kunstkut is een van de weinige sextoys welke gebruikt kan worden door mannen voor de masturbatie. En omdat er zo weinig speeltjes zijn, zijn dit soort speeltjes juist zo ver ontwikkeld zodat ze net echt lijken en voelen. Zo heeft elke grote product van masturbators een soort cyberskin ontwikkeld welke net echt aanvoelt. Fleshlight heeft bijvoorbeeld de Real Feel Super Skin, en Pipedream de Fanta Flesh. Daarnaast worden er vaak 3-d opnames gemaakt van echte vagina’s, om ook het uiterlijk zo echt mogelijk te maken.

Pocket Pussy gebruiken

Wanneer je de kunstvagina gebruiken wilt, dan is het natuurlijk wel zo belangrijk dat je deze gebruikt op een rustige plek waar je ongestoord te werk kan gaan. Voor de meest realistische ervaring kan je de masturbator opwarmen onder de warme kraan. Maar let wel op dat niet alle masturbators tegen warm water kunnen, dus lees altijd de bijgeleverde handleiding. Verder is het altijd raadzaam om glijmiddel op waterbasis te gebruiken, het is namelijk zo dat andere soorten glijmiddelen het materiaal zouden kunnen aantasten. Dat zal natuurlijk zonde van je zojuist gekochte masturbator zijn. Wanneer je de kunstvagina gebruikt, is er bij sommige modellen de mogelijkheid de zuigkracht aan te passen, of de luchtdruk te veranderen. Dit kan instelbaar zijn, maar het kan ook zo zijn dat er is de mogelijkheid is om in de koker te knijpen. Dit zorgt natuurlijk voor extra plezier en variatie met je pocket pussy.

Pocket Pussy Schoonmaken

Het schoonmaken van de Pocketpussy is redelijk eenvouding. De kunstvagina is namelijk flexibel waardoor deze makkelijk meebeweegt en je van het nagenoeg natuurlijke gevoel kan genieten. Dit is zowel handig bij het gebruik van de masturbator, maar zeker dan ook bij het reinigen van de sextoy. Voor het reinigen van de sextoy raden wij aan om deze schoon te maken met warm water, en vervolgens te reinigen met een toycleaner. Uiteraard is het ook van belang het mannen speeltje weer droog te maken voordat je deze weer opbergt. Sommige van de pocket pussy modellen kan je binnenstebuiten keren voor een grondige reiniging.

Meer informatie over pocket pussy's

Meer informatie over masturbators kan je lezen op onze onderstaande blogs:

4 Masturbatie tips Voor Mannen

Fleshlight Het Meest Gewilde Mannenspeeltje

Pocketpussy retourneren

Je hebt 14 dagen de tijd om je gekochte pocket pussy zonder het opgeven van een reden terug te sturen. Let wel op dat bij deze producten wegens hygiënische redenen de verzegeling nog in tact moet zijn. Dus wil je het terug sturen? Laat het dan ons eerst weten via een e-mail of post. Wanneer wij je pocketpussy hebben ontvangen, dan ontvang je binnen 14 dagen je geld terug op je rekening. Wil je de pocket pussy omruilen voor een ander product? Dat kan natuurlijk ook. Dan sturen wij na de ontvangst en controle van het teruggezonden artikel je nieuwe artikel binnen twee werk dagen naar je op.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.