Luxe vibrators

22 artikelen

pagina 1 / 1
(1)
99,-
Donderdag in huis
(1)
139,-
Donderdag in huis
(7)
159,-
Donderdag in huis
-8%
(25)
119,- 109,-
Donderdag in huis
pagina 1 / 1

Topmerken vibrators

Op Willie.nl vind je luxe vibrators van meerdere topmerken. De beste producten van merken als Lelo, Womanizer en We-Vibe staan allemaal in deze vibrator categorie. Ieder merk heeft zijn eigen specialiteit en biedt weer andere stimulatie. De overeenkomst bij deze stimulatie is dat de stimulatie innovatief en zeer bevredigend is.

Luxe Sextoys

Net zoals bij andere producten zijn luxe vibrators gemaakt van hoge kwaliteit materiaal. Door dit materiaal zal het comfortabeler zijn om de vibrator te gebruiken. De hoge kwaliteit zorgt er eveneens voor dat de producten lang mee gaan. Voorwaarde hiervoor is wel dat de vibrator goed gereinigd wordt en op een goede plek wordt bewaard. Mocht een vibrator toch niet werken, dan zijn er verschillende garanties op deze producten.

Fluisterstille motor

Het belangrijkste onderdeel van een vibrator is natuurlijk het motortje. Zonder motor zijn er immers geen vibraties mogelijk. Bij luxe vibrators zijn deze motors dusdanig gemaakt dat ze bijna geen geluid maken. De zogenaamde fluisterstille motor heeft uiteraard wel dezelfde vibratiekracht als anderen motors. De bediening van de luxe vibrators, werkt eenvoudig en biedt een gevarieerd aanbod aan vibratie standen.

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.