Klassieke vibrators

71 artikelen

pagina 1 / 2
-17%
(18)
19,95 16,50
Dinsdag in huis
 
20,50
Dinsdag in huis
pagina 1 / 2

Klassieke stimulatie

De klassieke vibrator is eenvoudig vormgegeven en heeft 1 enkel doel: stimulatie van de vagina. Hierbij maakt het niet zoveel uit of het nou om clitoris stimulatie of g-spot stimulatie gaat. Door de gladde vorm kan de vibrator voor beide doelen gebruikt worden. De spitse punt zorgt er hierbij voor dat de meest gevoelige punten van het vrouwelijk lichaam optimaal worden gestimuleerd. De diameters van de klassieke vibrators uit ons assortiment, verschillen sterk. Een dunne klassieke vibrator met een kleine dieameter of een dikke klassieke vibrator met een grote diameter. Hierdoor zal iedereen hun ideale vibrator vinden.

Eenvoudig te gebruiken

Omdat het bij klassieke vibrator alleen gaat om vibratie standen en/of patronen, zijn ze zeer eenvoudig te bedienen. De meeste klassieke vibrators zijn voorzien van een drukknop onderaan de vibrator. Door de drukknop onderaan het handvat te plaatsen, kan er makkelijk geschakeld worden als je de vibrator gebruikt. Ook zijn er vibrators waarbij de snelheid aan te passen is met behulp van een draaiknop. Hiermee kan jij precies bepalen wat voor jou de lekkerste vibratie snelheid is.

Klassieke vibrator tegen hysterie

De reden waarom er heerlijke vibrators in de wereld bestaan is er één die niet geheel voor de hand ligt. Toen vrouwen in de 19e eeuw last hadden van hysterie, leek de oorzaak te liggen bij het feit dat zij seksueel iets miste. Door een vibrator te maken en deze door de vrouwen te laten gebruiken, werden deze vrouwen genezen van deze “kwaal”. Gelukkig heeft deze uitvinding zich ontwikkeld in verschillende variaties en vormen. De klassieke vibrator is echter ook nog enorm populair en dat is niet voor niets.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.