}

Clitoris vibrators

99 artikelen

pagina 1 / 2
-28%
(1468)
131,- 94,50
Zaterdag in huis
-7%
(126)
149,92 139,99
Zaterdag in huis
-15%
(1225)
99,75 84,50
Zaterdag in huis
-33%
(34)
59,95 39,95
Zaterdag in huis
-13%
(1)
69,- 59,95
Zaterdag in huis
(1)
169,-
Zaterdag in huis
-4%
 
145,- 139,-
Zaterdag in huis
pagina 1 / 2

De Clitoris

Terwijl we dit tekstje aan het schrijven zijn hebben we Het Clitorisboek naast ons op tafel. Ondertitel: 'Over het grootste raadsel van het vrouwelijk lichaam'. Daarin lezen we dat de clitoris pas officieel ontdekt is in de jaren vijftig van de vorige eeuw. 'Ontdekking' vinden we toch een beetje een rare term; het was natuurlijk niet alsof het een onbewoond eiland was waar nog nooit eerder iemand aan land was geweest. Anyway: Na die zogenaamde ontdekking duurde het nog enkele tientallen jaren totdat het tot de botte harses van een goot deel van de mensheid was doorgedrongen dat je voor het vrouwelijke orgasme toch echt bij de clitoris moest zijn. Nou, de boodschap is inmiddels duidelijk hoor: kijk maar naar de producten op deze pagina.

Overigens is de kennis over de clitoris nog steeds beperkt (there's more than meets the eye). Niet bij jou natuurlijk, jij weet natuurlijk precies hoe het zit. We hebben het over al die andere mensen. De onwetenden. Maar we gaan hier niet de schoolmeester uithangen met een uitgebreid exposé over de anatomie van de clitoris. Daarvoor kan je dus het eerdergenoemde Clitorisboek bestellen, daar staat álles in.

Je kan natuurlijk ook lekker meteen online een clit vibrator bestellen. Willie.nl heeft een breed scala aan verschillende clitoris stimulators, allemaal weekmakervrij (Phthalatevrij), dus helemaal veilig. We hebben clitoris stimulators van de topmerken als WomanizerLelo en Europe Magic Wand, maar ook simpele, voordelige producten van o.a. ons huismerk Willietoys. Lees hieronder welke clitoris stimulator bij jou past.

Clit Massage

De Europe Magic Wand is een icoon. Een vibrator met een lange historie en een legendarische status. In 1968 werd de Magic Wand op de markt gebracht als 'gewoon' massage-instrument, met een ontspannend effect op stijve of pijnlijke spieren. Seksuologe Betty Dodson ontdekte een andere toepassing en behandelde er vrouwen mee die moeite hadden om een hoogtepunt te bereiken, een 'probleem' dat na gebruik van de Magic Wand heel snel verholpen was. De Magic Wand is enorm effectief dankzij de zeer solide en krachtige motor. Dat is ook meteen de reden dat het zo'n groot ding is. Je stopt 'm niet even in je handtas om onderweg te gebruiken.

Mini vibrators

Komen we bij het tegenovergestelde: de hele kleine vibrators. Mini vibrators, vibrerende eitjes, bullets. Uiteraard is de motor in zo'n mini apparaatje minder krachtig. Maar dat wil niet zeggen dat je er geen topkwaliteit orgasmes mee kan bereiken. Bijkomend extraatje is dat ze vaak draadloos bediend kunnen worden (en hij past dus wél in je handtas).

Luchtdruk Vibrator

De grootste innovatie van de laatste jaren is de vibrator die gebruik maakt van een geavanceerde luchtdruk-techniek. Womanizer en Satisfyer zijn de bekendste merken die dit type vibrators op de markt brengen. Deze vibrators hebben een soort zuignapje dat op de clitoris geplaatst moet worden. Wat er vervolgens gebeurt kunnen we hier wel proberen te beschrijven, maar dat heeft geen zin. Woorden schieten te kort om de intensiteit van het orgasme dat deze apparaatjes veroorzaken in volle glorie te laten herleven. Ons advies is om als de wiedeweerga zo'n apparaat aan jezelf of aan je vriendin of je vrouw cadeau te doen. Je leeft maar één keer.

Waterdichte Clitoris Stimulator

Over het algemeen is onder de douche staan of in bad zitten een redelijk saaie bezigheid. Maar gelukkig is het ook een prima moment om te masturberen. Daarom is het handig om een waterdichte clitoris vibrator in huis te halen (want je wil niet geëlektrocuteerd* worden tijdens het masturberen). Lees daarom altijd goed de gebruiksaanwijzing en de informatie op de productpagina. Als er staat dat de clitoris vibrator waterdicht is, dan kan je deze gerust onder water houden. 'Spatwaterdicht' betekent dat het speeltje wel een aantal spetters (douche) kan verdragen maar dat je 'm niet onder water (bad) kan houden. Om te kijken welke vibrator waterdicht is, kan je de filters gebruiken links onderin de pagina. Als je hier 'waterdicht' aanvinkt worden alleen de vibrators getoond die waterdicht zijn (van alle clit vibrators op Willie.nl is ongeveer de helft waterdicht).

*Je wordt natuurlijk nooit echt geëlektrocuteerd, dat was e en geintje. Hoogstens gaat je speeltje kapot. Minder erg dan elektrocutie, maar nog steeds jammer.

Clitoris Vibrator Onderhouden en Gebruiken

Het gebruik van een clitoris vibrator wordt vaak nog lekkerder en intenser wanneer je een glijmiddel, gel of crème gebruikt. Willie.nl heeft een speciaal geselecteerd assortiment. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je clit vibrator is het raadzaam om 'm goed te onderhouden. Maak 'm na gebruik altijd schoon te maken met een toycleaner om bacteriële besmetting te voorkomen.

Discrete Verzending van je Clitoris Vibrator

Willie.nl verstuurt de producten altijd in een blanco envelop of verpakking, zonder bedrijfsnaam of logo. Bij het betalen met IDEAL zal tevens onze naam niet worden genoemd. Mocht je bij ontvangst van je pakketje van gedachte zijn veranderd? Dan kan je het binnen 14 dagen terugsturen, waarna je je geld terugkrijgt. Let er wel op dat je vanwege hygiënische redenen een clitoris vibrator alleen terug kunt sturen wanneer de verpakking ongeopend is.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.