FemmeFunn - Booster Rabbit - Roterende rabbit vibrator

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.
De Booster Rabbit is een roterende vibrator die innovatieve 360º rotatietechnologie combineert met sensationele rabbit vibraties voor ultieme tweevoudige stimulatie. Gebruik de 7 externe vibratiestanden, 3 interne rotatiesnelheden en de super-opgevoerde boost-stand om je wereld op zijn kop te zetten.
 
De 2 krachtige motoren zorgen voor stimulerende vibraties in de rabbit en sensationele 360º rotatie in de schacht. Intensiveer je ervaring op elk moment met de super-opgevoerde boost-modus.
 
De 360º rotatietechnologie is ontworpen voor maximaal bereik van je interne genotzones. Zachte siliconen oortjes stimuleren zachtjes de externe genotszones. De gepatenteerde boost-technologie garandeert pieken van genot en intensiteit. De 2 krachtige motoren zorgen voor stimulerende vibraties in de rabbit en sensationele 360º rotatie in de schacht.
 
Geniet van de ultieme combinatie van interne en externe stimulatie voor de beste orgasmes. Bouw de intensiteit op met de 3 rotatiesnelheden en breng het tot een hoogtepunt met de boost-knop.
 
BatterijenOplaadbaar (Oplader meegeleverd)
Kleurpaars, roze
Materiaalsilicone, ABS
Lengte21,6 cm
Diameter3 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Lees Meer
124,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.