Glamour Glass elegante glazen dildo

Voor 23:59 besteld, maandag in huis.
De elegante dildo uit de Glamour Glass collectie heeft een gekrulde staart en een taps toelopende punt. Met zijn gladde vorm en totale lengte van 18 cm is het een heerlijk speeltje dat op verschillende manieren gebruikt kan worden voor externe en interne stimulatie. De diameter van 3 cm maakt hem geschikt voor zowel de vagina als de anus.

Het mooie en gladde, glanzende uiterlijk is wat alle Glamour Glass speeltjes gemeen hebben. Plus dat speciale gevoel dat glas geeft, en de mogelijkheden om te spelen met temperaturen. Je kunt de dildo verwarmen of afkoelen voor een opwindend effect. Veelzijdig en spannend, met een glamoureuze uitstraling!

Borosilicaatglas is zeer sterk, niet-poreus, hygiënisch en veilig voor het lichaam is. Borosilicaatglas wordt ook wel Hardglas genoemd. Het is gemaakt van silica en boortrioxide en veel beter bestand tegen thermische schokken dan gewoon glas. Borosilicaatglas is niet alleen sterker, het is ook lichter dan gewoon glas. Dit maakt het zeer geschikt voor tal van producten. Vrijwel al het moderne laboratoriumglaswerk is gemaakt van borosilicaatglas vanwege de chemische en thermische weerstand en het wordt veel gebruikt in medische apparatuur. Daarom is het volkomen veilig om glazen speeltjes te gebruiken voor inwendige stimulatie (met glijmiddel!) en heel prettig en erotisch.
 
Kleurmulti
Materiaalglas
Lengte18 cm
Diameter3 cm
WaterdichtJa
Lees Meer
39,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.