Radiant - Glow in the dark BDSM set

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.
In deze beginnersvriendelijke Radiant glow in the dark BDSM-set zit alles wat je nodig hebt om te experimenteren met vastbinden, blinddoeken en spanken. De set bestaat uit:
 
  • Verstelbare handboeien met comfortabele voering
  • Verstelbare enkelboeien met comfortabele voering
  • Verstelbaar oogmasker met comfortabele voering
  • Licht-flexibele paddle
  • Met nikkelvrije metalen details
 
Ervaar hoe fijn pleasure en pijn samen kunnen gaan met deze BDSM-set van het Dreamtoys-label Radiant. Alle items zijn glow in the dark, dus extra leuk (en handig) in het donker!

De set bevat handboeien en enkelboeien om elkaar mee vast te binden, een paddle om mee te teasen en te spanken een oogmasker om één van de zintuigen mee uit te schakelen, zodat de andere op scherp komen te staan.

De hand- en enkelboeien zijn volledig verstelbaar met gespen, dus passen vrijwel altijd. Dankzij de zachte en duurzame neopreenvoering zijn ze comfortabel te dragen. Hetzelfde geldt voor het oogmasker.

Een 10 centimeter lange ketting houdt de handboeien bij elkaar. De enkelboeien hebben een ketting van 12 cm. De kettingen zijn aan één kant afneembaar met een musketonhaak. Hiermee  kun je extra kettingen, touwhaken of gewichten aan de boeien bevestigen.

De paddle heeft een handige polslus en is licht flexibel. Zo kun je er zowel zachte als stevige tikken mee uitdelen.

Radiant - Glow in the dark BDSM set
KleurOranje
Lees Meer
91,95 77,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.