Willie Toys - Cockring set - 3 stuks

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

De Willie cockring set bestaat uit 3 zwarte cockringen van degelijk en rekbaar PVC materiaal. Iedere cockring heeft een andere diameter waardoor het effect van de cockring kunt opbouwen. De ringen zullen ervoor zorgen dat je langer kunt genieten van de seks. Ook kun je de cockringen makkelijk gebruiken in combinatie met een penispomp en erectietabletten.

 

Verschillende maten cockringen

De Willie cockring set bestaat uit cockringen met verschillende diameters. De kleinste cockring heeft een diameter van 3 cm en de grootste cockring is voorzien van een diameter van 5 cm. De cockring met de tussenmaat heeft een diameter van 4 cm. Het voordeel van de verschillende maten, is dat je altijd een passend formaat in huis hebt. Daarnaast kan je de verschillende cockringen gebruiken om de druk op de penis op te bouwen.

 

Rekbare cockringen

Omdat de cockringen zeer rekbaar zijn, is het eenvoudig om deze om de penis te bevestigen. De rekbaarheid maakt het eveneens mogelijk om de cockring om de penis en het scrotum te bevestigen. Door de druk van de cockring zal de erectie langer duren en het orgasme intenser worden ervaren. Voor mannen met erectieproblemen is een cockring aan te raden om ervoor te zorgen dat de erectie behouden blijft.


KleurZwart
MateriaalPVC
Diameter3 cm / 4 cm / 5 cm
Lees Meer
(365)
14,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.