Willie Toys - Seksschommel

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Met de Willie seksschommel maak je van je deur een luxe seksschommel. Dankzij het handige systeem, waarmee je de schommel simpel op kan hangen heb je geen gereedschap nodig. De arm- en been beugels hebben een breed oppervlak en zijn gemaakt van super zacht materiaal. Dit zorgt voor optimaal comfort tijdens gebruik van de schommel. Met de seksschommel worden al jullie fantasieën werkelijkheid.

Willie seksschommel bevestigen

Het bevestigen van de Willie seksschommel is makkelijker dan je wellicht denkt. Omdat de schommel uit twee delen bestaat, kan deze eenvoudig 1 voor 1 over de deur gehangen worden. Als beide delen over de deur hangen, kan deze gesloten worden. Het is hierbij raadzaam om de deur op slot te doen. Als de deur op slot zit, kunnen de banden in de ideale lengte versteld worden.  

In de Willie seksschommel hangen

De schommel hangt nu aan de deur. De volgende stap is het bevestigen in de schommel. Hierbij is het aan te raden om de schommel zo lang mogelijk te maken. Hierdoor is het makkelijk om met beide benen in de schommel te gaan hangen. Als je met beide benen in de schommel hangt, kunnen je partner of jij de banden van de schommel aantrekken. Hierdoor worden de banden korter en zal je zelf hoger komen te hangen. Bepaal de ideale hoogte en het seksschommelfeest kan beginnen.

Afmetingen Willie Seksschommel

Been beugels omtrek: 65 cm
Arm beugels omtrek: 45 cm
Maximale gewicht: 100 kg

Willie Seksschommel ophangen

Omdat je wellicht geen beeld krijgt bij bovenstaande omschrijving over het ophangen van de seksschommel, wordt het in onderstaande video uitgelegd met begeleidend beeld.

 


LatexvrijJa
Lees Meer
(49)
39,95 24,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.