Willie Toys - Foxy Lover - Klassieke vibrator

Voor 23:30 besteld, maandag in huis.

De foxy Lover vibrator staat voor gegarandeerd genot. Door de 10 vibratiestanden is de Foxy Lover vibrator een aanwinst voor je nachtkastje. De Foxy Lover vibrator is zijdezacht en spatwaterdicht. Je start de vibraties gemakkelijk door op de aan-/uitknop te drukken. Met één enkele druk begint de vibrator al te vibreren. Door nogmaasl op de knop te drukken wissel je van stand voor een nieuwe sensatie. De vibrator is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel.

Wij adviseren om de Foxy Lover vibrator ook zeker met elkaar als partner te gebruiken. Door de vrouwelijke partner met de Foxy Lover te stimuleren, wordt de stimulatie van haar clitoris namelijk onvoorspelbaar.

Willie Toys Foxy Lover vibrator – handleiding

Voor de eerste keer gebruik dient het artikel minimaal 4 uur te worden opgeladen. De meegeleverde USB oplaadkabel kan worden bevestigt in een laptop/computer of aan de adapter van een mobiele telefoon. Het artikel opladen kan door het pinnetje van de oplader aan de onderzijde van het eitje te bevestigen. De ingang voor de oplader zit boven het aan en uit knopje. De eerste keer dient het gaatje iets ingeduwd te worden, wees dus niet bang dat het artikel beschadigd.

Om het artikel aan te zetten dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt. Om het artikel uit te krijgen dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt.
Wij adviseren de Foxy Lover vibrator te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis.


BatterijenUSB oplader meegeleverd
KleurRoze
MateriaalABS
Lengte19cm
Diameter3.6cm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
(15)
Niet voorradig

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.