Willie Toys - My Magic Vibes - Wandmassager

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Stop de stekker erin en het plezier kan beginnen met de Willie Toys My Magic Vibes Wandmassager. De massager heeft een extra zachte ronde kop waardoor de trillingen intens en fijn zullen aanvoelen voor het lichaam. De massagewand is perfect voor een romantisch avondje samen of juist lekker alleen!

  • De wandmassager is ideaal voor zowel lichaams- als clitorismassages
  • Perfect samen met jouw partner of lekker alleen te gebruiken
  • Twee verschillende vibratiestanden waarmee jij jouw eigen climax bepaalt
  • Bij ons geleverd met Europese stekker, waardoor jij direct aan de slag kunt!

Hoe gebruik ik de Willie Toys My Magic Vibes?

De wandmassager kan alleen worden gebruikt wanneer deze in het stopcontact zit. Hierna kunnen de knoppen met I en II gebruikt worden om de tril intensiteit te bepalen. De knop met de I erop zorgt voor een lagere tril intensiteit. Het knopje met de II erop zorgt voor de hoogste tril intensiteit. Om het artikel weer uit te krijgen, dient het knopje in het midden te staan. Dit wil zeggen dat zowel de I knop als de II knop niet ingedrukt is.

Hoe maak ik de Willie Toys My Magic Vibes schoon?

De wandmassager is schoon te maken door met een nat doekje met wat zachte zeep de kop van de massager te wassen. Zorg ervoor dat er geen water in de buurt komt van de stekker. 

Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon en veilig blijft. Het voordeel van toycleaner is dat je zeker weet dat het de toy niet aantast. 

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Het is bij de massagewand niet nodig om glijmiddel te gebruiken aangezien de toy niet ingebracht wordt. Wil jij toch gebruik maken van glijmiddel dan adviseren wij de wandmassager met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd.

Video Review

 


KleurWit
MateriaalPVC
Lengte36 cm
Diameter7 cm
MultispeedJa
Lees Meer
(48)
Niet voorradig

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.