Willie Toys - Pink Love Eggs - Vibrerende eitjes

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

De Willie Toys Pink Love Eggs zijn ieder voorzien van een unieke vorm. Hierdoor kan je de stimulatie van de g-spot afwisselen. De eitjes hebben 10 verschillende vibratiestanden en -patronen. Deze zijn te bedienen met een handige afstandsbediening. Het bedienen gebeurt door de aan/uitknop op de afstandsbediening in te drukken

  • Twee eitjes met verschillende vormen, voor verschillende stimulatie
  • Laat je partner genieten van 10 verschillende vibratiestanden
  • Meegeleverde afstandsbediening voor plezier op afstand
  • Spatwaterdicht, maximaal 5 seconden onder water en 1 meter diep

Hoe gebruik ik de Willie Toys Pink Love Eggs?

Deze Willie Toys Pink Love Eggs zorgt voor gedeelde sensaties met elkaar. Zet zowel het eitje als de afstandsbediening aan door de aan/uit knop lang ingedrukt te houden. Vervolgens brengt de vrouw het eitje in of houdt het tegen haar clitoris aan.

Hierna kan haar partner de vibratiestanden van het eitje bedienen met behulp van de afstandsbediening. Die gebeurt door de drukknop in te drukken. De afstandsbediening heeft een groot bereik, hiermee is het ideaal voor thuis maar ook voor tijdens een spannende date...

Hoe laad ik de Willie Toys Pink Love Eggs op?

Om de Willie Toys Pink Love Eggs op de te landen, kan je de USB oplader aan de afstandsbediening aansluiten. Sluit de USB oplader vervolgens aan op je computer of op een andere manier op het stroomnetwerk. De Willie Toys Pink Love Eggs zal vervolgens beginnen met opladen. 

Hoe houd ik de Willie Toys Pink Love Eggs schoon?

Vanwege de spatwaterdichtheid is de Willie Toys Pink Love Eggs eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het materiaal wordt aangetast.

WELKE SOORT GLIJMIDDEL GEBRUIK IK?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Willie Toys Pink Love Eggs met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!


BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
Batterijen AfstandsbedieningO1x CR2032 knoopcell batterij
KleurRoze
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte8,7 cm
Diameter3,4 cm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
(4)
19,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.