Womanizer Premium 2 - Luchtdrukvibrator

Voor 23:30 besteld, donderdag in huis.

Nu tijdelijk met orgasmegarantie! Geen orgasme? Geld terug!* 

De Premium 2 is de compleet vernieuwde luchtdruk vibrator uit de Womanizer collectie. Met 14 trilintensiteiten heeft deze Womanizer 2 trilintensiteiten meer dan zijn voorganger. De Womanizer Premium 2 is te bedienen met behulp van 4 verschillende drukknoppen. Dit zorgt voor onderscheid tussen het aan/uit zetten van de vibrator en het schakelen tussen de trilintensiteiten. Last but not least wordt de Womanizer Premium 2 geleverd in een verpakking met 41% minder plastic dan de voorganger.

  • 14 trilintensiteiten (2 extra!)
  • Smart Silence functie (stopt automatisch wanneer er geen contact is met de huid)
  • 4 drukknoppen
  • 5 kleuren (2 vernieuwde kleuren!)
  • Autopilot 2.0 modus (De Premium 2 bepaalt welke trilintensiteiten er worden afgespeeld)
  • 41% minder plastic in verpakking

Autopilot 2.0 modus

De Womanizer Premium 2 is voorzien van een verbeterede autopilot modus. Met de zogenaamde autopilot 2.0 modus geef je de controle over de vibratiestanden uit handen. Met een simpele druk op de knop schakelt de Womanizer Premium 2 willerkeurig tussen trilintensiteiten op basis van de autopilot modus. Deze modus wordt gebaseerd op de intensiteit waarop de vibrator op dat moment wordt gebruikt. De keuzes hierbij zijn zacht, gemiddeld of intens.

Womanizer Smart Silence

Ook de Womanizer Premium 2 is weer voorzien van de smart silence optie. Dit betekent dat de luchtdruk vibrator automatisch stopt met trillen als je deze van de clitoris afhaalt. Zet je de Premium 2 vervolgens weer op de clitoris, gaat deze automatisch weer trillen. Ideaal als je even een pauze nodig hebt en weer op hetzelfde standje verder wilt gaan. Toch liever niet automatisch stoppen? De Smart Silence optie is ook uit te schakelen door de + en - knoppen tegelijkertijd 2 seconden in te drukken. 

Womanizer Premium 2 bedienen

De Womanizer Premium 2 is voorzien van 4 verschillende drukknoppen. Allereerst is er de aan/uit knop, waarmee je de Womanizer premium 2 aan en ook weer uit kunt zetten. Druk hiervoor 2 seconden de aan/uit knop in. Er is vervolgens te schakelen tussen de tril intensiteiten met behulp van de + en - knoppen. Als je de Womanizer 2 gebruikt is standaard de Smart Silence ingeschakeld. Deze kun je uitschakelen door de + en - knop tegelijkertijd 2 seconden in te drukken. Dan is er nog de Autopilot 

Kleuren en materiaal

De Womanizer Premium 2 luchtdruk vibrator wordt geleverd in 5 verschillende kleuren. Hierbij zijn de kleuren Warm Grey en Bordeaux compleet vernieuwd. De kleuren Raspberry, Blueberry en Black zijn kleuren die ook al zij gebruikt bij de Womanizer Premium 1. De Womanizer Premium 2 is gemaakt van zijdezacht siliconen materiaal. Aan de binnenkant heeft Womanizer 41% minder plastic gebruikt dan bij de eerste uitgave van deze vibrator. De Womanizer Premium 2 is dus niet alleen een keuze voor jezelf, maar ook voor het milieu.

*Actievoorwaarden: de actie is van toepassing op de Womanizer Premium 2, de Womanizer Duo 2 en de Womanizer OG. Niet blij mee? Stuur de toy binnen 30 dagen na de aankoopdatum retour met het originele aankoopbewijs en krijg je geld terug! 


BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurDiverse
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte15,5 cm
Diameter3,5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Lees Meer
(42)
189,- incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.