G-Vibe 2 Anatomical Massager

Voor 23:30 besteld, maandag in huis.

Een top vibrator voor hem en haar!

 

De G-vibe 2 vibrator is voorzien van twee toppen die in vorm verstelbaar zijn. In de vibrator zijn 3 kleine motors bevestigd. Hierbij is in iedere top een motor bevestigd en de derde motor is onderin de schacht bevestigd. Deze motors zijn voorzien van 6 verschillende vibratie patronen die gemakkelijk te bedienen zijn met een + en - knop.
Doordat de toppen van de G-vibe 2 in vorm verstelbaar zijn kan de vibrator door zowel vrouwen als mannen gebruikt worden.

Vrouwen kunnen hierbij de vibrator gebruiken om de g-spot of de clitoris te stimuleren. Door de toppen uit elkaar te plaatsen kunnen de g-spot en clitoris tegelijkertijd gestimuleerd worden. In deze stand kan je als vrouw ook kiezen voor een dubbele penetratie ervaring. Met de toppen kan de vrouw ook haar tepels stimuleren.

Als de toppen bij elkaar gevormd zijn, kan de man de vibrator gebruiken om de prostaat te stimuleren. Als de toppen uit elkaar staan kunnen de prostaat en het scrotum tegelijkertijd gestimuleerd worden. Door de twee toppen om de penis te bevestigen zal de vibrator tijdens het masturberen ook zorgen voor extra stimulatie.

 

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.


BatterijenOplaadbaar, USB-kabel meegeleverd
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte18 cm
Diameter3,5 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa
BuigzaamJa
Lees Meer
(27)
Niet voorradig

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.