We-Vibe Unite 2

Voor 23:30 besteld, zaterdag in huis.

De We-Vibe Unite 2 is speciaal gemaakt om zowel de clitoris als de G-spot handsfree te stimuleren. De vibrator is alleen te gebruiken, maar ook zeker aan te raden met jouw partner. Dankzij design zullen de intense trillingen dan ook de man stimuleren. De vibrator heeft 10 verschillende standen, om jou iedere keer op een andere manier te stimuleren!

  • Clitoris én G-spot stimulatie
  • Penis stimulatie
  • 10 Vibratiestanden voor verschillende soorten genot
  • Bedien de vibrator eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening
  • Houd je handen vrij dankzij de handsfree stimulatie

Hoe werkt de We-Vibe Unite 2?

De We-Vibe vibrator is te gebruiken met en zonder partner. Het dunne gedeelte dient te worden ingebracht waardoor het dikkere gedeelte boven de clitoris komt te liggen. Dankzij het design blijft de vibrator op zijn plek waardoor jij op andere dingen kunt focussen… Het comfortabele design zorgt er ook voor dat de vibrator kan inblijven tijdens de seks, zonder dat deze in de weg zit. Op deze manier zal de vibrator intense trillingen brengen op de clitoris, de G-spot en op de penis!

Hoe bedien ik de We-Vibe Unite 2?

De We-Vibe Unite 2 is eenvoudig te bedienen met de knop op de vibrator of met de afstandsbediening. De vibrator heeft een krachtige motor met 10 verschillende standen. Zet de motor aan door de knop op de vibrator voor 2 seconden ingedrukt te houden. Hierna druk je op deze knop of op de afstandsbediening om van stand te veranderen. Wanneer je de knop op de vibrator opnieuw voor 2 seconden ingedrukt houdt, zal deze weer uitgaan.

Hoe laad ik de We-Vibe Unite 2 op?

De We-Vibe Unite 2 is oplaadbaar met een handige USB-oplader, die je bij ons bij de bestelling geleverd krijgt. Deze lader is eenvoudig aan de We-Vibe Unite 2 te koppelen.

Hoe maak ik de We-Vibe Unite 2 schoon?

Vanwege de spatwaterdichtheid is de koppelvibrator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je Toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon en veilig blijft. Het voordeel van toycleaner is dat je zeker weet dat het de toy niet aantast. Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij het eitje met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!


KleurPaars
MateriaalSilicone
Lengte8cm
Gewicht200gr
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Lees Meer
(58)
89,- incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.